Lediga jobb


AddCut AB i Smålandsstenar är ett mindre familjeföretag som jobbar med vattenskärning, bearbetning & maskinkonstruktion. Våra främsta produkter är maskindelar till automationsindustrin, formverktyg till plastindustrin och en del större legojobb från plåt till färdig produkt. Vi är för närvarande 5 anställda och omsätter ca 10 miljoner. Vi är i ett expansivt läge och tillsätter 2 nya tjänster, en verktygsmakare och en produktionsmedarbetare.

VERKTYGSMAKARE
Vill du jobba på ett mindre företag där du själv påverkar din jobbdag?
Vi söker en medarbetare som trivs med att ta egna beslut, är lugn och noggrann. Tjänsten innefattar nytillverkning av formverktyg och tillverkning av maskindelar i vår verkstad. Vi tillverkar oftast inte en likadan maskindel 2 gånger så tjänsten är varierande och utvecklande. Med lite klurighet får man välja vilka maskiner man effektivast tillverkar maskindelen.
Personen som vi söker bör ha jobbat som verktygsmakare eller liknade jobb inom bearbetning på verkstad. Erfarenhet från att programmera i Master CAM och att köra styrda fräsar/ flerop är att föredra. God kunskap inom ritningsläsning, materialkännedom och tillverkningsmetoder är bra kunskaper för denna tjänst. Har lätt att samarbeta då vi jobbar som ett lag. Du hanterar svenska i både tal och skrift.

Plats: Smålandsstenar
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Omgående

PRODUKTIONSMEDARBETARE
Vi söker en medarbetare till produktionen som har viljan att lära sig nya saker. Arbetsuppgifter är inom bearbetning: borrning, gängning, fasning, kapning, montering mm. Beroende på hur tjänsten utvecklar sig framöver finns möjlighet till att lära sig att programmera vattenskärningsmaskiner och hantering av drift.
Personen som vi söker bör ha erfarenhet ifrån industrin eller vara praktiskt lagd. Ha lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter och viljan att utvecklas. Har lätt att samarbeta då vi jobbar som ett lag. Hanterar svenska i både tal och skrift.

Plats: Smålandsstenar
Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Omgående

Hos oss får du möjligheten att påverka och utveckla din tjänst. Företaget värderar personalen högt och gör regelbundet investeringar i maskiner för att utvecklas mot framtidens teknologi.

Skicka din ansökan till:

Jonas Sjödell
jonas@addcut.se
070-983 14 00