Lediga jobb

AddCut AB i Smålandsstenar är ett mindre familjeföretag som jobbar med vattenskärning, bearbetning & maskinkonstruktion. Våra främsta produkter är maskindelar till automationsindustrin, formverktyg till plastindustrin och flera större legojobb från plåt till färdig produkt. Vi omsätter ca 15 miljoner. Vi är i ett expansivt läge och tillsätter en Teknisk Säljare.

Välkommen med din ansökan!!

2022-05-11
TEKNISK SÄLJARE
Vill du jobba på ett mindre företag där du är med och påverkar utvecklingen!
Vi söker en driven säljare för att utöka vårt team. Affärsområdet kommer vara inom plåtbearbetning. Tjänsten kommer vara väldigt varierande med fokus på att bygga goda och långsiktiga affärsrelationer med nya kunder men även befintliga. Offerthantering, kalkyler och marknad kommer ligga under den tjänstens ansvar.
I rollen som säljare kommer du att ha många kontaktytor och därför söker vi dig som trivs i en social roll och är relationsskapande. Du arbetar affärsinriktat och både förstår och tillgodoser kundens behov. Då vi är ett mindre företag med stark teamkänsla söker vi någon som har ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet och tillsammans utvecklar företaget.
Personen som vi söker bör ha jobbat som säljare i minst några år, gärna inom tillverkningsindustrin. Stor fördel är om man har jobbat inom plåt eller metallindustri men är inget krav. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska och innehar ett B-körkort.
Hos oss får du möjligheten att påverka och utveckla din tjänst då det är en helt ny roll i företaget. Målet är att tjänsten ska övergå till en sälj och marknadschef inom en framtid. Företaget värderar personalen högt och gör även regelbundet investeringar i maskiner för att utvecklas mot framtidens teknologi.

Plats: Smålandsstenar
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Omgående

Skicka din ansökan till:
Jonas Sjödell
jonas@addcut.se
070-983 14 00