Lediga jobb

AddCut AB i Smålandsstenar är ett mindre familjeföretag som jobbar med vattenskärning, bearbetning & maskinkonstruktion.

Maskinoperatör Vattenskärning

2023-09-15                                                                                                                     

Vill du jobba på ett mindre företag där du är med och påverkar utvecklingen.

Vi söker en driven operatör till vattenskärningsavdelningen för att utöka vårt team. Vi tillsätter den här tjänsten då företaget är i ett utvecklingsskede och vi behöver bli fler anställda.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera arbetsordrar ifrån start till slut, maskinprogrammering och daglig drift av vattenskärningsmaskinerna, säkerställa material, kvalitetssäkring i form av kontroll av mått och kvalitet ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter.

Då vi är ett mindre företag med stark teamkänsla söker vi någon som har ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet och tillsammans utvecklar företaget. Vi värnar om en bra arbetsplats där alla trivs så dina personliga egenskaper väger högt.

Vi söker någon som är ansvarsfull och noggrann. Är prestigelös och som vill ha en varierande tjänst som kommer utvecklas i takt med företagets utveckling.

Meriterande är att ha jobbat i några år, gärna inom tillverkningsindustrin. Stor fördel är om man har jobbat inom plåt eller metallindustri. Vidare har du goda kunskaper i svenska och innehar ett B-körkort.

Du erbjuds en varierande tjänst på ett företag som värderar personalen högt och gör även regelbundet investeringar i maskiner för att utvecklas mot framtidens teknologi. Under 2024 bygger företaget nya lokaler för att kunna anpassa produktionen efter tillväxten.

AddCut AB i Smålandsstenar är ett mindre familjeföretag som jobbar med vattenskärning, bearbetning & maskinkonstruktion. Våra främsta produkter är maskindelar till automationsindustrin, formverktyg till plastindustrin och en del större legojobb från plåt till färdig produkt. Vi omsätter ca 20 miljoner.

Plats: Smålandsstenar
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Omgående

Skicka din ansökan till:
Jonas Sjödell
jonas@addcut.se
070-983 14 00

Hör av dig

Med denna fantastiska skärmetod som möjliggör skärning i stort sett alla material har konstruktörer och designers fått helt nya möjligheter. Vi skär både enstyck och större serier i maskiner från den ansedda tillverkaren Water Jet Sweden. Det garanterar högsta noggrannhet och kvalitet på skärningen.

Värnamovägen 1,
333 31 Smålandsstenar

070 143 52 58​

Skicka ett meddelande