Våra tjänster

AddCut AB är en komplett leverantör från en styck till stora serier, nedan är våra specialist områden:

Från plåt till färdig produkt

Vi erbjuder skärning, bearbetning, bockning, svetsning, ytbehandling & montering från 1-100 000 serie.

Bearbetning

Addcut erbjuder även bearbetning för att kunden ska kunna få färdiga produkter direkt. Ett kostnadseffektivt sätt är att skära ut konturerna och hål i vattenskärningsmaskinerna, efter det gängas, försänks hål eller fräsning av ytor.
Om det blir effektivare att bearbeta direkt från ämne gör vi naturligtvis det.

Maskinkonstruktion

Addcut erbjuder maskinkonstruktion, vi har under åren konstruerat över 100 stycken kompletta robotceller och specialmaskiner åt tillverkningsindustrin. Genom lång erfarenhet och flera olika projekt så har vi oftast gjort något liknande innan som vi kan dra nytta av.

Formverktyg

AddCut har lång erfarenhet av att tillverka formverktyg till plastindustrin. Vi har tillverkat flera nya formverktyg med precision till fordonsindustrin där kvaliten är extra nogrann. Vi erbjuder nytillverkning av formverktyg men även service och ombyggnad av befintliga verktyg.

Hör av dig

Med denna fantastiska skärmetod som möjliggör skärning i stort sett alla material har konstruktörer och designers fått helt nya möjligheter. Vi skär både enstyck och större serier i maskiner från den ansedda tillverkaren Water Jet Sweden. Det garanterar högsta noggrannhet och kvalitet på skärningen.

Värnamovägen 1,
333 31 Smålandsstenar

070 143 52 58​

Skicka ett meddelande